THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

SIDUS ATRUM представят сингъла „Пульс життя (Pulse of Life)“

SIDUS ATRUM представят сингъла „Пульс життя (Pulse of Life)“

Украинското блек/дет/дуум метъл дуо Sidus Atrum разкри първи сингъл от предстоящия си трети дългосвирещ албум, „Розірване небо (Torn Sky)“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 10-ти май чрез лейбъла Kvlt und Kaos Productions, като освен в дигитален формат, може да бъде открито и на физически носители – дискове, плочи и аудиокасети (https://bit.ly/3PA86yX).
Отговорен за смесването и мастерирането на звука е Serhii Lykhotvor.
Обложката е творба на Yulia Zhuchkova.

Проектът първоначално е създаден през 2015 г. от Yulia Lykhotvor (музика, текстове, вокали),  като дебютният албум е издаден през 2019 г. През 2021 г. Sidus Atrum подписаха с лейбъла  Kvlt und Kaos Productions във връзка с издаването на новия албум „Spiral Of Life“, който беше издаден през март 2022 г. Албумът е записан с двама гост-музиканти – Serhii Lykhotvor (Sad Alice Said, бас), който помогна с аранжимента и Daniel Neagoe (Clouds), който записа вокали в дует с Yulia за песента „Rain Brings Your Voice“. През 2022 г. Serhii Lykhotvor се присъедини към Sidus Atrum като редовен член на проекта и двамата заедно започнаха да коват третия си дългосвирещ албум, „Розірване небо (Torn Sky)“.

 

 

Съдържание:
1.Розірване небо (Torn Sky)
2.Коли земля кричала (When the Earth Was Screaming)
3.Сталеві янголи (Angels of Steel)
4.Гірше за ката (Worse Than the Torturer)
5.Чи поглине нас темрява? (Will Darkness Swallow Us?)
6.Пульс життя (Pulse of Life)

 

 

 

Чуйте сингъла „Пульс життя (Pulse of Life)“ по-долу:

 

 

Бандата коментира: „В непрогледния мрак, сякаш  без какъвто и да е изход, винаги има място за надежда. Бъдещето ни се определя от избора, който правим всяка минута: живот или смърт, растеж или разпад, състрадание или жестокост, човечност или поддаване на долните животински инстинкти и желанието да унищожим всичко. Зората на надеждата ще дойде и ще оголи душите ни; милиони ще направят своя избор, животът ще надделее.“

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.