THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Geminian Arcana“, дебютният запис на TEMPLE OF THE BEAST

Чуйте „Geminian Arcana“, дебютният запис на TEMPLE OF THE BEAST

IRON BONEHEAD PRODUCTIONS с гордост представя дългоочаквания дебютен мини-албум на TEMPLE OF THE BEST, „Geminian Arcana“, на диск и плоча.

TEMPLE OF THE BEAST е самостоятелен проект на  DarkWvlf, добре познат в блек метъл сцената като Blackthorn, основател  и вокалист/барабанист на дългогодишното си отроче Thornspawn. Но тези, които очакват светкавично нападение на класически Norsecore, ще бъдат изненадани от TEMPLE OF THE BEST. Дебютът „Geminian Arcana“ често излъчва тромав ритуализъм, който се промъква в забиващия примитивизъм, припомняйки най-ранните произведения на Samael, Mystifier, Demoncy и Drawing Down the Moon- ерата на Beherit, но излъчва собствена странна, ефирна идентичност.

Предшестван от демо и сингъл, TEMPLE OF THE BEST сега пристига с 30-минутен мини-албум, „Geminian Arcana“. Благодарение на щедрата си дължина, заглавието съдържа пет монолитни химна – пълният потенциал на групата е показан в дяволски, Дионисиев блясък. Наистина, централните теми на TEMPLE OF THE BEST са тайнствена магия и вакханално кръвопускане, древни предания и мистерии, открити само в най-вътрешните катакомби. Звуково, DarkWvlf илюстрира това с тонове, които са плътни като катран, но някак си атмосферни, наслоявайки пулса на пациента с ритуални звънци и космически синтезатори; по същия начин гласовите му тонове са много по-дълбоки от характерния му писък в Thornspawn.

Като такива, TEMPLE OF THE BEST като цяло и „Geminian Arcana“ в частност са еднакво препоръчителни за  маниаците от ранната гръцка блек метъл сцена, както и на гореспоменатите легенди. Разврат под пълна луна!

 

 

Съдържание:
I. Temple I: “Psychoactive Transmutation-Through the Trees”
II. Temple II: “The Initiation”
III. Temple III: “Reborn into Darkness”
IV. Temple IV: “The Key & the Gate (Sitra Achra)
V. Temple V: “Exalted Invocation of the Blood Moon-Transcendental Exaltation”

 

 

 

Чуйте заглавието по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.