THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на ODIUM HUMANI GENERIS

Премиерен сингъл от предстоящия албум на ODIUM HUMANI GENERIS

Полската блек метъл банда Odium Humani Generis представя първи сингъл от предстоящия си втори дългосвирещ албум, „Miedzyczas“.
Студийното заглавие ще бъде издадено на 27-ми септември чрез лейбъла Malignant Voices, като дискове и плочи, както и мърч, можете да откриете в сайта на лейбъла: http://www.malignantvoices.com.

“Międzyczas” е записан с Mariusz Konieczny в Heavy Gear Studio, а албумът е смесен и мастериран от The Fall (Owls Woods Graves, Over the Voids, Hauntologist, Ashes, Eschatology, Mgła live ) в Skrzypłocz Studio. Уникалният графичен дизайн е създаден от Emilia Śpiewak, а снимките на групата са направени от Radosław Chojnacki.

Албумът е еволюция на звука на Odium Humani Generis, който започна с дебютния албум от 2020 г. „Przeddzień“ (Cult of Parthenope) и EP-то „Zarzewie“ от 2022 г. (Folter Records). Албумът е пътуване, което минава през емоционалните етапи на страх, разочарование, тъга и самота, отекващи във всяка песен. Слушателите могат да забележат влияния от групи като Taake, Drudkh, Lifelover, Sacrilegium, Vemod или Furia; Odium Humani Generis обаче отива крачка напред, добавяйки фини, но ясни препратки към звуци извън традиционните сфери на блек метъла. Въпреки меланхоличния си характер, албумът е пълен с енергични моменти, които разбиват тъмните, интроспективни части и придават интензивност на музиката.

 

 

 

 

Съдържание:
1. Lustro
2. Idée Fixe
3. Międzyczas
4. Popłoch
5. Drogowskaz
6. Jarzmo
7. Granice

 

 

Чуйте заглавното парче „Międzyczas“ по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.