THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на ARX ATRATA

Нов сингъл от предстоящия албум на ARX ATRATA

Визионерският атмосферичен блек метъл проект Arx Atrata се завръща със зашеметяващ нов албум – „A Reckoning“!
Изминаха три години, откакто бяхме надарени с какъвто и да е нов материал на Arx Atrata и почитателите на завладяващата музика на Ben Sizer ще бъдат развълнувани, че имат още един шанс да вървят по пътеките на неговия вълнуващ творчески свят само след седмици.

„A Reckoning“ ще бъде издаден на CD и в дигитални формати на 5-ти юли , като Ben Sizer изразява мнението си за последното си творение:
„След пет дълги години от последния дългосвирещ албум, за мен беше важно завръщането да бъде не просто „албум четири“, а да отбележи крачка напред по някакъв начин, без да губи нито един от основните елементи, които определят Arx Atrata. „A Reckoning“ е резултатът – запис, който приема духа и атмосферата на предишните записи, обединява ги под обща лирична тема и концепция, за да направи едно сплотено цяло, и го доставя с най-тежката продукция до момента за максимално въздействие. Независимо дали се изживява наведнъж като пълното пътуване с дължина на албума, което води слушателя през нещастията на бивш воин, или просто като набор от меланхолични блек метъл песни, обхващащи цялата гама от звукови текстури, смятам, че това е може би окончателният Запис на Arx Atrata и с нетърпение очаквам да го споделя със света.”

 

Съдържание:
1.To Sunder The World
2.I Was A Witness To His Passing
3.A Reckoning
4.Mercy Unearned
5.The Ruin Of My Past
6.The Witch
7.Our Dark Shadow

 

 

 

Чуйте сингъла  „A Reckoning“  по-долу, с видео от Olga Kann:

 

Тук можете да откриете дискове: https://bit.ly/3UNDwnu.

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.